top of page
Kopi av Optimistisk nettsted uten tekst.png

når hverdagen
føles hard

La meg hjelpe deg opp til overflaten

Hverdagen kan medføre stress og krevende perioder. 
Dette kan tømme deg for krefter, gjøre deg motløs og sliten.
Nå er gode råd dyre og det gjelder å snu skuten før det blir verre.  

optiman_edited.jpg
Hope20årsjubileum

Skal du ha overskudd til å kunne hjelpe mennesker rundt deg som trenger deg må du først ha tatt vare på deg selv. Hvis ikke tømmer du batteriet og ender selv opp med å trenge hjelp.  

Det er ikke alle som trenger en psykiater eller en psykolog.
Noen ganger holder det å høre seg selv snakke høyt. Da kan det hjelpe med en god venn, en sjef, kollega eller familiemedlem som lytter. Ikke alle ønsker eller kan dele sine bekymringer med kjente og da hender det at de vokser seg for store til å håndtere alene. Når du trenger en mer nøytral sparringspartner og en person som ikke bare lytter, men som også kan lære deg en annen måte å takle hverdagens utfordringer på - da kan jeg være den rette for deg! 

En nøytral person som kan løfte deg ut av usikkerhet, frykt og pessimisme og opp mot håp og medgang er noe alle burde ha i livet sitt, over en kortere eller lengre periode. 
Noen kaller meg coach fordi de blir mer optimistisk etter å ha snakket med meg. 
Selv kaller jeg meg Privatlærer, fordi jeg ønsker ikke bare å motivere, men også å lære kundene mine en varig endring på sine problemer. 

Ved små, forbigående utfordringer holder det ofte med få timer før man har lært nye triks og tips og føler seg ovenpå igjen.

Men i tøffere situasjoner og ikke minst der hvor situasjonene føles fastlåst og/eller har har vart i mange år, kan det ta lengre tid å forstå og ikke minst å implementere den nye lærdommen i alle aspekter. Derfor tilpasser jeg varighet etter den enkeltes ønske og behov.
 

I over 20 år har jeg lært voksne mennesker å skille mellom hva man skal tåle og ikke tåle. Hvordan man kan sette grenser for seg selv og andre og hvordan man skal sette seg selv først, sånn at man får overskudd til andre.

Hvis dette høres ut som noe for deg eller en av dine ansatte send meg gjerne en email eller en sms.

bottom of page