top of page
Kopi av Optimistisk nettsted uten tekst.png

Finn deg en
passende partner

På tide med en livspartner?

De fleste liker tanken på en livsledsager.
Å bli forstått, elsket og ikke minst å ha en å gi av seg selv til. 

En person som man er glad i og som har de samme varme følelsene som en selv har. Det å finne på ting sammen og å ha selskap

bryllupskake_edited.jpg
Hope20årsjubileum

Man kan bli motløs av å prøve kjærligheten flere ganger uten å lykkes. Negative erfaringer, avvisning og utroskap er bare noe av det som er med på at mange synte det er alt for vanskelig å finne seg en skikkelig kjæreste. Frykten for at man ikke er god nok for en eventuelt partner gjør veldig vondt.
Enda verre er frykten for at man ikke passer sammen med noen der ute. Frykten for at det kanskje ikke finnes en match, eller frykten for at man enten må godta å leve i et dårlig forhold eller som evig singel. 

 

Det er ulike faktorer som gjør at enkelte mennesker bare seiler inn i tilsynelatende lykkelige forhold, mens andre sliter med å se potensiale i seg selv eller en partner. Mange føler de har vært overalt og lett etter noen, uten å lykkes. 

Noen tenker at det er flaks, andre tror på matematiske algoritmer. 
Psykologene sier vi velger partnere som minner oss om de forholdene vi så da vi vokste opp og at vi ubevisst kopierer disse. Dersom vi selv er lik dem kan dette fungere veldig bra. Dersom vi ikke er så lik dem vi kopierer kan det krasje fullstendig for oss.

Her kommer dette kurset inn: Hvem er du, hvem passer deg og hvorfor? 
Igjennom 8 timer går vi igjennom en analyse over hvem du er, hva du drømmer og ønsker deg i livet og hva du skal se etter i en potensiell partner. De fleste blir overrasket når de oppdager hvor langt borte deres idealpartner er fra det de har prøvd tidligere. 

Nå ligger veien åpen for deg til å finne ut hva DU trenger slik at du kan snu deg rundt og lete der den perfekte partneren faktisk er! 

Vi møtes på mitt kontor i Bergen eller via Zoom til ett 8-timers-timers kurs. Mellom hver time jobber du med å finne svar på spørsmålene mine og tar viktige steg nærmere din livspartner.

Dette kurset er for deg som ønsker å gjøre noe bevisst for å endre hvilke mennesketype du tiltrekker deg, slik at du kan finne den typen livspartner som passer deg best. 

Pris for kurset er kr 5900,-. Man kan også dele opp og betale kr 900,- pr time.

bottom of page