top of page
Kopi av Optimistisk nettsted uten tekst.png

når psykologen
ikke har tid

Lær å puste litt lettere

Trenger du hjelp til å takle hverdagen frem til du får plass i psykiatrien?
Har du vært utsatt for et overgrep og får ikke time hos psykologen på mange måneder? 

pust_edited.jpg
Hope20årsjubileum

Å oppsøke psykolog ved samlivsbrudd eller etter andre tøffe traumer er noe jeg anbefaler sterkt, men dessverre er det lang venteliste på å få plass. Dersom du ønsker noen som kan hjelpe deg over den verste kneiken, slik at du kanskje kan fungere bedre frem til du får snakket med psykologen, kan kanskje jeg være noe for deg. 

I motsetning til timer hos en psykolog har vi samtaler der jeg også snakker og har meninger. Min jobb er å utrede problemet og å lære deg hvordan du best kan finne fotfeste igjen. Jeg er direkte og tydelig slik at du klart ser hvordan du kan komme tilbake til et bedre mentalt og følelsesmessig fotfeste igjen. 
Ved å lære deg å tenke annerledes enn det du gjør i dag kan vi sammen ta bort det som er lagt på deg og finne tilbake til ditt autentiske jeg igjen. 

God kjemi er viktig, så vi har alltid kun 1 enkelt time, der vi ser om dette er noe for deg. Dersom du skulle ønske å gå videre og lære mer har jeg kurs på 6x1 time og 12x1 time. Kursene blir lagt opp for deg og ditt behov. 

I over 20 år har jeg lært voksne mennesker å skille mellom hva man skal tåle og ikke tåle. Hvordan man kan sette grenser for seg selv og andre og hvordan man skal sette seg selv først, sånn at man får overskudd til andre.

Hvis dette høres ut som noe for deg eller en av dine ansatte send meg gjerne en email eller en sms.

bottom of page