top of page
Kopi av Optimistisk nettsted uten tekst.png

BLI MER
OPTIMISTISK

Jeg heter Hope av en grunn

Klarer du å huske en tid da du var ung og sorgløs?
Før du hadde forstått alt som var vanskelig og alvorlig i verden og følte tyngden fra voksne sine seriøse krav?
Husker du optimismen og gleden over de små tingene i hverdagen? 

en kvinne som ler
Hope20årsjubileum

Hvis du er lei av å leve i en grå hverdag med kjedelige gjøremål og alt for sjeldent føle på det positive - så er dette kurset absolutt noe for deg.

Mange mennesker blir pessimister etter dårlige opplevelser som for eksempel vanskelig samlivsbrudd, stryke på eksamen, miste jobben, sykdom, skader, mobbing eller traumer. Uten det rette støtteapparatet i disse hendelsene kan man endre sin indre dialog til å å bli pessimistisk. 

De fleste pessimister tenker ikke på seg selv som pessimister, men som realister. De ser på sine tidligere tap og forventer nok et tap lenge før de har startet å planlegge. De har vanskelig for å finne gleder i hverdagen og sliter med å komme seg ut av dette evige, kjedelige og deprimerende hjulet som maler en hverdag full av negativitet. 

Uten positivt påfyll blir mister man fort lyst og etter hvert energi til å se etter det kjekke og får langt mindre energi til å skape positivitet selv. Til slutt kan man stå igjen uten tro på at hverdagen kan bringe med seg noe for en selv. Kjedsomhet, tårer og psykisk smerte blir en del av hverdagen som virker som en ørkesløs, tung og grå masse. 

Å klare å glede seg over småting i hverdagen, som solglimtet i skylene, et smil fra en fremmed, en mynt du fant i lommen eller andre positive småting er en deilig del av dagen, som kan være med på å øke den gode følelsen. Det å gå på jobb med en god følelse i magen og tenke at "dette får jeg til", å glede seg til man skal på forelesning, å se den lille fremgangen på trening som en seier - er alle små nytelser som krydrer hverdagen for alle optimister. 
 

Det å tenke at ting blir bedre, ha håp om en bedring og gode dager er en menneskerett og noe vi alle bør sloss for.​ 
Det å kunne våkne med håp, optimisme og lyst er noe jeg unner alle mennesker.

I over 20 år har jeg hjulpet voksne mennesker ut av denne vanskelige tåken og opp i lyset igjen. Nå kan du også unne deg følelsen av å se over skyene, se håpet og kjenne den gryende gleden i kroppen igjen. 

Unn deg et privat kurs som er lagt opp etter deg, din hverdag og dine følelser. 
Vi møtes på mitt kontor i Bergen eller via Zoom til ett 6-timers eller 12-timers kurs hvor de fleste føler en liten endring allerede etter første time. Vi kikker på hvorfor du ble mindre optimistisk, hvilke ubeviste mønstre du har lagt deg til og hvordan du kan endre disse til nye, mer produktive og optimistiske. Sammen bygger vi deg opp slik at du oppnår den OPTIMISTISKE hverdagen du fortjener. 

bottom of page